dimecres, 20 de febrer del 2008

Les obres a l´accés al polígon de Riudellots fan tallar un carril de la N-II recent desdoblada


Els treballs als enllaços a la zona industrial i a l'aeroport continuen al cap de 2 mesos
Un tram de la recent desdoblada carretera N-II tenia un carril tallat dilluns a la nit, en direcció a Barcelona, a causa de les obres que encara s'estan fent als enllaços al polígon industrial de Riudellots de la Selva. Així, els treballs continuen dos mesos després de la inauguració oficial del vial, temps durant el qual s'han anat fent actuacions com ara col·locar els fanals i indicadors reflectants a la mitjana de la carretera.
Els operaris van seguir treballant el mateix dia que la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, inaugurés els 8 quilòmetres de N-II desdoblada entre Fornells de la Selva i Caldes de Malavella. El vial, amb dos carrils per sentit de la circulació, es va obrir al trànsit el 19 de desembre i amb dos anys de retard. Aquest projecte ha costat 48,5 milions d'euros i ara s'estén cap al sud, amb el desdoblament d'un altre tram de la carretera entre Caldes i Sils.
Els vehicles fa dos mesos que circulen pel vial desdoblat, però les dificultats no han desaparegut per a aquells que han d'entrar o sortir del polígon industrial de Riudellots. Els accessos no es van enllestir al mateix temps que la calçada principal i aquests dies els operaris encara treballen tant a la connexió amb aquesta zona industrial com a la rotonda que distribueix el trànsit cap a l'aeroport Girona-Costa Brava i cap al nucli urbà de Riudellots de la Selva. A l'alçada d'aquests dos punts les màquines excavadores no han desaparegut i dilluns les necessitats de l'obra van obligar a restringir la circulació -deixant la ?carretera en direcció a Barcelona amb un sol carril- i a reduir la velocitat de la marxa a 80 o 40 quilòmetres per hora, en funció dels punts, quan ara a l'autovia desdoblada es pot circular a 120.
Diari de Girona - 20-02-2008