dijous, 3 d’abril del 2008

La XTVL estrena Voltes, la primera sèrie catalana.


Una producció de Canal Terrassa TV amb el suport de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya.

La Xarxa de Televisions Locals (XTVL) estrena aquest dijous la sèrie Voltes, la primera producció catalana que dóna a conèixer el patrimoni industrial del país.

El Pla de Dinamització del Turisme Industrial i la Innovació Tecnològica de Catalunya vol promoure un nou eix de turisme de qualitat a Catalunya, basat en el patrimoni industrial.Des de fa uns anys, diferents institucions han endegat iniciatives per promoure el producte turístic relacionat amb aquest patrimoni. Ara, amb la creació de la Xarxa del Turisme Industrial de Catalunya, es pretén fer un salt qualitatiu per consolidar aquest turisme industrial i reforçar els seus valors. Per això, s’està promovent el treball en xarxa i la creació d’una marca única.

En aquesta mateixa línia, la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) proposa la creació d’una sèrie de 13 capítols de 25 minuts que doni a conèixer als espectadors el conjunt de l’oferta existent al voltant del procés d’industrialització de Catalunya.Tenint en compte que Terrassa lidera la Xarxa del Turisme Industrial de Catalunya, la XTVL considera just que sigui, precisament, la televisió d’aquest municipi, Canal Terrassa TV, qui lideri també aquest projecte audiovisual.

La Xarxa del Turisme Industrial de Catalunya està formada per dinou municipis: Bellmunt de Priorat, Capellades, Cardona, Castellar de n’Hug, Castelló d’Empúries, Cercs, Granollers, Igualada, Manlleu, Manresa, Palafrugell, Puig-Reig, Santa Coloma de Cervelló, Sant Sadurní d’Anoia, Vilanova i la Geltrú, Terrassa, Àreu, Esparraguera i Sils.

La sèrie farà un recorregut pel patrimoni industrial de totes aquestes poblacions.

Gironanoticies.com