dimecres, 23 d’abril del 2008

Les Cuineres de Sils preparen el segon sopar de l´any, el de Primavera

El proper 17 de maig, les Cuineres de Sils tornaran a posar-se els davantals i prepararan el segon gran sopar de l'any. El menú oferirà, com a entrants, un tastet de truita d'alls tendres, mousse d'escalivada i una copa de Cava Rosat Mont Ferrant; de primer plat, faves i pesols a la catalana i, seguidament, i per sorteig, els convidats menjaran bacalla amb sanfaina, sipia amb gambetes, rap amb cloisses, pollastre de pages amb verdures, galta de vedella amb salsafins o conill amb cargols. Tot això regat amb vi negre Joncaria i Merlot reserva 2003, dels cellers Pere Guardiola. Per postres, i seguint amb plats tradicionals hi haurà coques, bunyols i crema catalana, acompanyats de cava Agusti Villaret Mont Ferrant. Per acabar d'amenitzar la vetllada i per pair-ho tot, hi haurà ball de fi de festa amb el duet MARiOnA i PeRe. El proper sopar de les cuineres de Sils es farà el mes d'agost. Tots els àpats tenen lloc a la Sala La Laguna, a les 21 hores i hi poden participar un màxim de 90 comensals.

Diari de Girona